Werkzaak Rivierenland

Werkzaak Rivierenland is de organisatie voor werk en inkomen in onze regio. Ook inwoners uit Culemborg worden ondersteund en begeleid vanuit Werkzaak Rivierenland. Werkzaak vindt dat iedereen mee kan en moet doen. Jong en oud, met of zonder arbeidsbeperking. Ze ondersteunen en begeleiden u bij het vinden van werk.

Inschrijven UWV

Voordat u naar Werkzaakexterne-link-icoon komt, is het belangrijk dat u zich inschrijft als werkzoekende bij UWVexterne-link-icoon. Het inschrijven gaat via DigID.

Kijk ook of u eventueel in aanmerking komt voor een bijstandsuitkeringexterne-link-icoon. Deze bijstandsuitkering kunt u ook aanvragen bij Werkzaak.

Leerwerkloket Rivierenland

Voor alle vragen over leren, werken en loopbaan kunt u terecht bij het Leerwerkloket Rivierenlandexterne-link-icoon. Het Leerwerkloket geeft kosteloos en onafhankelijk advies en informatie over scholing / beroepen en over kansen & ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Het loket is er voor alle inwoners van Rivierenland, met of zonder uitkering, in de leeftijd van 17 - 67 jaar. Samen met u bekijken ze uw wensen en mogelijkheden en komen ze met een advies op maat. Wilt u graag meer informatie over wat het Leerwerkloket voor u kan betekenen? Bel of mail dan. Het Leerwerkloket is op afspraak op vrijdagochtend aanwezig in het stadskantoor van Culemborg.

E-mail: rivierenland@lerenenwerken.nlexterne-link-icoon
Telefoonnummer: 06 46 85 22 34