Proclaimer

De gemeente Culemborg is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze toegankelijk, actueel en juist te houden.

Deze website is de toegangspoort naar alle informatie van en over de gemeente Culemborg, het gemeentelijke beleid en de producten en diensten. Via deze website is het mogelijk om eenvoudig en snel de gewenste informatie te vinden. Daarvoor is er een duidelijk zoeksysteem en zijn er verschillende ingangen. Het inhoudelijk beheer van de site ligt bij de redactie. 

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker relevant moet zijn. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren via communicatie@culemborg.nl en 0345 - 477 700. Wij streven ernaar om alle e-mailberichten zo snel mogelijk te beantwoorden.