Welkomstmail met uitleg over Berichten over uw Buurt

10 juni 2024
- nieuws

Bent u 25 jaar of ouder en heeft u een account in MijnOverheid? Dan ontvangt u deze week een welkomstmail met uitleg over Berichten over uw Buurt. Dit is een nieuwe service om u beter op de hoogte te houden van wat er in uw buurt speelt.

Bekendmakingen

Via de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'externe-link-icoon blijft u op de hoogte van plannen en besluiten rondom uw woning. Welke verbouwing willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? Mag die boom in uw straat gekapt worden? Ook staat erin hoe u inspraak krijgt of bezwaar indient. 

Daarnaast bestaat er ook een andere variant van Berichten over uw Buurtexterne-link-icoon. Daar kunt u zich voor aanmelden op basis van een zelfgekozen adres, bijvoorbeeld van een vakantiewoning. 

Welkomstmail

Iedereen krijgt eerst een welkomstmail. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft. Via MijnOverheid externe-link-icoonstelt u in hoe vaak u de e-mail wil ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden.