Bekendmakingen

Veel besluiten die de gemeente neemt hebben direct invloed op uw leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing die uw buren aan hun huis willen laten uitvoeren, of een boom die gekapt gaat worden in uw straat. Deze plannen en besluiten maken we digitaal bekend. We noemen ze ‘bekendmakingen’. We publiceren alle officiële bekendmakingen op de landelijke website overheid.nl.

Selectie van bekendmakingen

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen. Het is dus geen compleet overzicht. U vindt het volledige overzicht via de knop hierboven.

E-mail met Berichten over uw buurt

Altijd op de hoogte blijven van plannen en besluiten in uw buurt? Meld u dan aan voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'externe-link-icoon. Daar kunt u zelf instellen welke berichten u wilt ontvangen. U krijgt dan een e-mail bij iedere bekendmaking in uw plaats of postcodegebied. Zo blijft u automatisch op de hoogte en weet u precies wat er speelt in uw buurt.

U ontvangt de e-mail van Overheid.nl. In deze e-mail staan links naar websites, zodat u makkelijk en snel toegang heeft tot de informatie. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Via links in nagemaakte e-mails proberen zij u te lokken naar valse websites (phishing). Controleer daarom altijd eerst of de verzender noreply@overheid.nl is voordat u op een link klikt.

Berichten over uw Buurt | Rondom uw woonadres

By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.