Geldfit

Heeft u vragen of zorgen over geld? Op Geldfit vindt u allerlei informatie en tips. U kunt ook gratis én anoniem bellen en chatten met Geldfit. Samen maken we duidelijk wat uw volgende stap is. Zo krijgt u weer grip op uw geld.

Op de website van Geldfitexterne-link-icoon kunt u een korte vragenlijst invullen. Deze anonieme test geeft op basis van uw antwoorden passende informatie of verwijzingen naar lokale organisaties. Zo weet u direct bij wie u terecht kunt met uw specifieke vragen of zorgen. U blijft anoniem en zit nergens aan vast

Maakt u zich zorgen over geld of wilt u persoonlijk advies? U kunt bellen, mailen én chatten met Geldfit. Het team van Geldfit denkt graag met u mee. En brengt u in contact met hulp bij u in de buurt.  

  • Telefoonnummer: 0800-8115
  • E-mail: helpen@geldfit.nl

Geldfit voor ondernemers

Geldfit is ook voor ondernemers. Via de Geldfit Zakelijk test ontdekt u hoe u er als ondernemer financieel voor staat en waar u terecht kunt voor eventuele hulp. Ook deze test is anoniem. 

Stichting NSR

Geldfit is van Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute)externe-link-icoon. Dat is een samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties. De stichting heeft als doel om samen mensen te helpen. Niet om geld te verdienen. Geldfit is daarom gratis te gebruiken.