Geldfit

Heeft u vragen of zorgen over geld? Op Geldfit vindt u allerlei informatie en tips. U kunt ook gratis én anoniem bellen en chatten met Geldfit. Samen maken we duidelijk wat uw volgende stap is. Zo krijgt u weer grip op uw geld.

Op de website van Geldfit kunt u een korte vragenlijst invullen. Deze anonieme test geeft op basis van uw antwoorden passende informatie of verwijzingen naar lokale organisaties. Zo weet u direct bij wie u terecht kunt met uw specifieke vragen of zorgen. U blijft anoniem en zit nergens aan vast

Maakt u zich zorgen over geld of wilt u persoonlijk advies? U kunt bellen, mailen én chatten met Geldfit. Het team van Geldfit denkt graag met u mee. En brengt u in contact met hulp bij u in de buurt.  

  • Telefoonnummer: 0800-8115
  • E-mail: helpen@geldfit.nl

Geldfit voor ondernemers

Geldfit is ook voor ondernemers. Via de Geldfit Zakelijk test ontdekt u hoe u er als ondernemer financieel voor staat en waar u terecht kunt voor eventuele hulp. Ook deze test is anoniem. 

Stichting NSR

Geldfit is van Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute). Dat is een samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties. De stichting heeft als doel om samen mensen te helpen. Niet om geld te verdienen. Geldfit is daarom gratis te gebruiken.