Uitnodiging meedenken Stationsomgeving

08 januari 2024
- nieuws, - stationsomgeving

In de stationsomgeving werken we aan de toekomst van Culemborg. We maken een wijk met een duurzame en levendige woon- en werkomgeving, waar creativiteit en vernieuwing zichtbaar en voelbaar zijn. Een wijk waar Culemborgers een passende woning kunnen vinden en gezond en prettig kunnen leven. Een modern station vormt het hart van de wijk. Deze ontwikkeling verbetert de bereikbaarheid van Culemborg en versterkt de verbinding tussen het Rivierenland en de Randstad.

Het Concept Masterplan is nu gereed. Om naar een definitief plan te komen, willen we zoveel mogelijk input op het concept ophalen. Daarom organiseren we op zaterdag 27 januari van 10.00 tot 16.00 uur een inloopdag in De Gelderlandfabriek. Iedereen die in Culemborg woont, werkt en verblijft is hiervoor uitgenodigd.

Op die dag presenteren we het Concept Masterplan en kunt u uw mening geven over hoe de nieuwe woonwijk er straks volgens u uit moet zien. Graag halen wij ideeën en wensen op, maar horen we ook verwachtingen, aandachtspunten en zorgen over onderwerpen zoals wonen, groen, ontmoeten en parkeren. We maken hier een informatieve maar ook leuke dag van! Ook na deze inloopdag komen er nog verschillende mogelijkheden om mee te denken. 

Culemborg Pavijen animatie
By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.