Trouwlocaties

Waar kunt u in Culemborg trouwen?

In Culemborg zijn 2 officieel aangewezen locaties: het stadskantoor (Ridderstraat 250) en het stadhuis aan De Markt. U kunt ook uw eigen locatie kiezen.

  • Stadskantoor: in Ridderstraat 250 is het huidige gemeentehuis gevestigd.
  • Stadhuis: in Culemborg kunt u elkaar in het historische en prachtige stadhuis het jawoord geven. Het stadhuis is in 2011 gerenoveerd en verbouwd, zodat het historische pand helemaal aan de eisen van deze tijd voldoet. U kunt trouwen in de Burgerzaal of in een van de andere prachtige zalen die het stadhuis rijk is. U kunt na afloop in een van de vernieuwde ruimtes met het volledige gezelschap champagne te drinken en de bruidstaart aansnijden, dineren onder begeleiding van een topkok of in alle rust de plechtigheid starten en eerst koffie of thee drinken met uw trouwgasten. Wat uw ideeën ook zijn, er wordt een persoonlijk arrangement met u samengesteld volgens uw eigen wensen en budget. Kijk ook eens op www.hethuisvandestad.nl.
  • Eigen locatie: In Culemborg kunt u in principe op elke gewenste locatie in het huwelijk treden. Dit moet u zelf regelen, maar dit wel minimaal 2 maanden voor het huwelijk ook aanvragen bij de gemeente en is wel aan bepaalde voorwaarden gebonden. Deze zijn opgenomen in de aanvraagformulieren (zie: aanvragen). Ook zijn hier extra kosten aan verbonden.