Culemborg organiseert voor eerste keer Sportgala

14 februari 2024
- nieuws

Bewegen draagt bij aan een gezond leven. Sporten is goed voor je lijf en heeft ook een positief effect op je mentale gezondheid. Daarnaast heeft sport ook een belangrijke maatschappelijke waarde. Genoeg redenen om sporten te stimuleren.

Daarom organiseren we een Sportgala voor Culemborg. Op deze eerste editie van het Gala worden onze Culemborgse (top)sporters in het zonnetje gezet. Denk hierbij aan bijzondere (top)sportprestaties, vrijwilligers, kampioenen, jonge talenten, gehandicapte sporters etc. Tijdens het gala gaat het om het erkennen van sporters en de wereld achter de sport die prestaties mogelijk maakt (familie, vrienden, vrijwilligers, sponsoren). Ook vieren we met trots de unieke prestaties van diverse (top)sporters uit Culemborg. 

Zijn er binnen uw vereniging of club teams, vrijwilligers of uitblinkers die het verdienen om middels dit gala in het zonnetje gezet te worden? Meld ze dan voor 28 februari aan via info@sportinculemborg.nl. Na de aanmelding ontvangt u meer informatie voor deelname aan het sportgala. Het sportgala vindt plaats op vrijdag 12 april.

Binnen de gemeente Culemborg stimuleren wij de toegang tot sport met ons lokaal sportakkoord. Het Sportgala is een onderdeel uit dit sportakkoord. In dit akkoord staat beschreven hoe partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente af onze sport- en beweegambities kunnen bereiken.