Zin in iets leuks deze zomer?

16 jul 2020
Eindelijk: zomervakantie! Na een bijzonder schooljaar gaan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren van de vakantie genieten. ‘Op’ vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Of in deze tijd door corona mogelijk.
zomerse activiteiten
De verwachting is dat meer gezinnen dan anders deze zomer thuis zijn. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het een saaie zomer wordt. Integendeel! Voor alle kinderen en jongeren in Culemborg maken vele mensen en organisaties er een superleuke zomer van. Boordevol activiteiten. 

 

Wil je weten wat er te doen is? Kijk op www.elkwelzijn.nl/eropuit. Daar vind je alle informatie. 

Kom maar op met die ideeën!

Wil jij of jouw organisatie meedoen, neem dan contact op met ElkWelzijn. Bedenk in grote lijnen hoe de activiteit eruit ziet. En mail dit naar Sandra Rigter van ElkWelzijn: srigter@elkwelzijn.nl.
Het geeft niet als het nog niet helemaal uitgewerkt is. Weet je nog niet of je de activiteit rond krijgt? Bijvoorbeeld financieel? Ook dan horen we er graag van. We kunnen altijd kijken hoe het wel mogelijk te maken is.

Eerder stelde de gemeente Culemborg extra budget beschikbaar vanuit het Initiatievenloket voor dit soort activiteiten. Dat budget is inmiddels helaas op. Maar zoals gezegd: kom maar op, we denken graag met je mee.

Kijk voor de activiteiten tot nu toe en alle andere informatie op www.elkwelzijn.nl/eropuit.
Naast ElkWelzijn zijn ook de Brede School Culemborg en de gemeente Culemborg nauw betrokken om dit voor elkaar te krijgen.