Wilt u iets doen voor Culemborgse Mantelzorgers?

20 mei 2020
Zaterdag 7 november 2020 is de Culemborgse Dag van de Mantelzorg. Het Steunpunt Mantelzorg van ElkWelzijn en de gemeente zoeken inwoners, organisaties en bedrijven die op die dag willen helpen.

Vindt u het leuk om een uitgebreide lunch aan te bieden? Of geeft u workshops of cursussen in uw vakgebied? Is uw bedrijfsruimte geschikt voor een leuke of ontspannende activiteit? Wilt u een rondleiding geven? Wij doen een beroep op uw maatschappelijke betrokkenheid. Er is een kleine vergoeding voor iedere deelnemer. We informeren u op tijd over het aantal inschrijvingen op uw aanbod, als u wilt meedoen.

Het steunpunt Mantelzorg en de gemeente Culemborg zetten mantelzorgers in Culemborg elk jaar in november extra in het zonnetje. Om te laten merken hoe waardevol ze zijn. En ook om hen eraan te herinneren af en toe te ontspannen en zichzelf te laten verwennen.

Doe mee aan de Culemborgse Dag van de Mantelzorg!

Als u mee wilt doen op zaterdag 7 november, stuur dan een e-mail met uw telefoonnummer naar cvandermeulen@elkwelzijn.nl, of bel naar 0345 515 227.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 juli 2020.

Uiteraard volgen we de coronamaatregelen op bij de plannen voor 7 november.