Wilt u iets doen voor Culemborgse Mantelzorgers?

28 mei 2019
Zaterdag 9 november 2019 is de Culemborgse Dag van de Mantelzorg. Het steunpunt Mantelzorg van ElkWelzijn en de gemeente zoeken inwoners, organisaties en bedrijven die op die dag willen helpen.

Vindt u het leuk om een uitgebreide lunch aan te bieden? Of geeft u workshops of cursussen op uw vakgebied? Is uw bedrijfsruimte geschikt voor een leuke of ontspannende activiteit? Wilt u een rondleiding geven? Wij doen een beroep op uw maatschappelijke betrokkenheid. Er is een kleine vergoeding voor iedere deelnemer. We informeren u op tijd over het aantal inschrijvingen op uw aanbod, als u wilt meedoen.

Mantelzorg geven aan familieleden, goede vrienden of buren is een waardevolle taak. Mantelzorgers nemen die zorg vaak met liefde op zich. Het vraagt tijd en energie van die mantelzorgers. Het steunpunt Mantelzorg en de gemeente Culemborg bieden hulp. Ze zetten mantelzorgers in Culemborg een keer per jaar extra in het zonnetje. Om te laten merken hoe waardevol ze zijn. En ook om hen eraan te herinneren af en toe te ontspannen en zichzelf te laten verwennen.

Doe mee aan de Culemborgse Dag van de Mantelzorg op zaterdag 9 november 2019!

Als u mee wilt doen, stuur dan een e-mail met uw telefoonnummer naar cvandermeulen@elkwelzijn.nl, of bel naar 0345-515227. Meld je uiterlijk maandag 24 juni 2019 aan.