Wijkavonden Energiebesparing in Dijkzicht, Molenzicht en Landzicht

3 Feb 2020
Een goed geïsoleerd huis biedt comfort en een lage energierekening. De coöperatie Vrijstad Energie helpt Culemborgse huiseigenaren graag op weg om dat te bereiken. Binnenkort start de wijkactie voor bewoners uit Dijkzicht, Molenzicht en Landzicht. Bewoners ontvangen een uitnodigingsbrief van de gemeente in de bus.

Op 19 februari en 4 maart zijn er gratis wijkavonden bij Buurtcentrum Bolderburen. Tijdens die avonden kunnen bewoners informatie ophalen. Vrijwilligers van Vrijstad Energie bezoeken de komende weken de wijk om te horen welke wensen er leven. Aanmelden voor een van deze wijkavonden kan via www.vrijstadenergie.nl/wijkavonden.

Collectieve inkoopactie zonnepanelen en woningisolatie

Na de wijkavonden start een collectieve inkoopactie met scherpe tarieven. Daar kunnen alle woningeigenaren in de stad gebruik van maken. Details worden nog bekend gemaakt.

Over Vrijstad Energie

Vrijstad Energie is de energiecoöperatie van en voor Culemborgers en telt ruim 200 leden. Meer informatie over alle activiteiten vindt u op www.vrijstadenergie.nl. Zo kan een energiecoach bij u op bezoek komen voor een persoonlijk advies (kosten 20 euro). Ook biedt Vrijstad Energie de mogelijkheid voor een 'energyparty' bij u thuis. Nodig vijf buren uit en een energiecoach komt langs met taart. Samen bespreekt u uw ervaringen met energiebesparing aan de hand van energienota's.