Wijkavonden Energiebesparing in Dijkzicht, Molenzicht en Landzicht

22 jan 2020

Een goed geïsoleerd huis biedt comfort en een lage energierekening. De coöperatie Vrijstad Energie helpt huiseigenaren graag op weg met duurzame energie en woningisolatie. Binnenkort start de wijkactie voor bewoners uit Dijkzicht, Molenzicht en Landzicht. Bewoners ontvangen een uitnodigingsbrief van de gemeente in de bus. Op 19 februari en 4 maart zijn er gratis informatiebijeenkomsten bij Buurtcentrum Bolderburen. Vrijwilligers van Vrijstad Energie bezoeken de komende weken de wijk om te horen welke wensen er leven.

Collectieve inkoopactie zonnepanelen en woningisolatie

Na de bijeenkomst van 19 februari start een collectieve inkoopactie met scherpe tarieven. Daar kunnen alle woningeigenaren in de stad gebruik van maken. Details worden nog bekend gemaakt.

Vrijstad Energie is de energiecoöperatie van en voor Culemborgers en telt inmiddels ruim 200 leden. Belangstellenden voor de informatieavonden  kunnen zich aanmelden via de website www.vrijstadenergie.nl/wijkavonden.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van de energiecoöperatie op www.vrijstadenergie.nl. Zo kan een energiecoach van Vrijstad Energie bij u op bezoek komen voor een individueel advies (kosten 20 euro). Ook biedt Vrijstad Energie de mogelijkheid om een 'energyparty' bij u thuis te begeleiden. Nodig minimaal vijf buren uit en een energiecoach komt langs met taart. We bespreken elkaars ervaringen met energiebesparing aan de hand van energienota's.