Week van de Ontmoeting: 1 tot en met 8 oktober

29 sep 2020

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam of verlaten. Dat is geen prettig gevoel. Gelukkig gaat het meestal vanzelf weer over. Sommige mensen vinden het niet erg om alleen te zijn. Andere mensen maakt het verdrietig. Eenzame gevoelens kunt u doorbreken door het contact met andere mensen weer op te pakken. Daarom staat de komende week in Culemborg ontmoeting centraal. De gemeente sluit hiermee aan bij de landelijke week tegen eenzaamheid.

Wethouder Sascha Baggerman: “Door de afgelopen tijd weten we hoe belangrijk persoonlijk contact voor mensen is. Rekening houdend met de aangescherpte maatregelen en op anderhalve meter afstand, willen we juist deze week dan ook laten zien waar je elkaar in een plezierige en veilige omgeving kunt ontmoeten.” Voor sommige mensen is de drempel hoog. Baggerman: “Eenzame gevoelens maakt onzeker of bang. Ergens nieuw binnenkomen is lastig. Misschien helpt het om te weten dat u niet de enige bent. Ik hoop dat u de stap durft te wagen. Wie weet wat het u oplevert!”

Overzicht

In de Week van de Ontmoeting krijgt u een idee waar u in Culemborg gemakkelijk mensen kunt ontmoeten. Het is een greep uit alles wat er is. Door corona-maatregelen is vooraf/bij binnenkomst aanmelden verplicht. Volg de aanwijzingen op van de begeleiders/het personeel. Houd 1,5 meter afstand van anderen. En blijf thuis als u klachten heeft. Wij wensen u mooie ontmoetingen toe! Staat uw activiteit er niet bij? Mail naar communicatie@culemborg.nl.

Overzicht activiteiten in de Week van de Ontmoeting
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Culemborg