Vrijwilligers Informatie Punt

8 okt 2019
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is het adres voor informatie, advies, cursussen en werving en bemiddeling. Het VIP organiseert een workshop en een cursus.

logoelkwelzijn
Workshop Oriëntatie op vrijwilligerswerk

Denkt u erover om vrijwilligerswerk te doen? Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk? Wat voor soorten vrijwilligerswerk zijn er in Culemborg? Wat past bij mij en wat vind ik leuk? En waar moet ik rekening mee houden?

De workshop ‘Kennismaken met vrijwilligerswerk’ is op 14 oktober. U bent van 19.30 - 21.00 uur van harte welkom bij Buurtcentrum Bolderburen, Prijsselaan 1b, Culemborg. Deze workshop is gratis.

Cursus Creatief Leven

Bij de cursus Creatief Leven leer je om zelf sturing aan je leven te geven. Om te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt. Ook doe je ervaring op om beter om te gaan met eenzaamheidsgevoelens. De cursus is met max 10 deelnemers en je krijgt opdrachten mee naar huis.

Er zijn 8 bijeenkomsten. Start vrijdagochtend 18 oktober van 9.30 – 12.00 uur bij ElkWelzijn.

Informatie en aanmelding van de workshop en cursus

Neem contact op met Sandra Rigter, bel naar 0345-515 227 of e-mail naar srigter@elkwelzijn.nl.

Het VIP is bereikbaar via www.elkwelzijn.nl. Langskomen kan ook: in De Salaamander (Heimanslaan 2) op dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur. Of in Buurtcentrum Bolderburen (Prijsseweg 1b) op maandag van 14.30 – 14.30 uur.