Vrijwilligers Informatie Punt

16 jan 2019
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is het adres voor informatie, advies, cursussen en werving en bemiddeling.

Het VIP is bereikbaar via www.elkwelzijn.nl, t. 0345 515 227 en e-mail vip@elkwelzijn.nl. Langskomen kan ook: in BonVie (Admiraalvlinderlaan 2) en in De Salaamander (Heimanslaan 2) op dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur. Een paar vacatures:

Vrijwilligers ICT bij Icarus: Stichting Project Icarus is een dagbesteding voor gehandicapte jongeren in de ICT. Naast het bouwen van websites is dit ook het leren programmeren, grafisch ontwerp, games bouwen, en systeembeheer. Door deze mix zoeken we iemand die ons bij de inhoud kan helpen. Liefst op het vlak van systeembeheer, servers en Linux. De vrijwilliger krijgt geen verantwoordelijkheid in de zorgtaak.

Medewerker Formulierenbrigade: Je houdt samen met een collega minimaal een keer per week een spreekuur van twee uur. Mensen komen zonder afspraak langs met hun formulieren waar ze zelf niet uitkomen. Daarnaast ben je bij het teamoverleg, een keer per twee weken op donderdagmorgen. Daar bespreken we lopende zaken en situaties en houden we kennis en kunde actueel.