Vind met JobGroups die baan die bij je past!

22 jan 2019
Op zoek naar een (nieuwe) baan en behoefte aan inspirerende, interactieve ondersteuning? Meld je dan nu aan voor de volgende JobGroups! JobGroups is een gratis training van 8 groepsbijeenkomsten voor werkzoekenden. Dinsdag 12 februari begint weer een nieuwe JobGroups. En jij bent van harte welkom!

jobhulpgroups.jpg

jobhulpgroups
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Jobhulp
Chiara Boogaard van de 19e JobGroups ( 2e van links) deed onder andere mee om te kijken naar haar eigen mogelijkheden. Naast haar werk als logopediste wil ze breder kijken. Na 6 bijeenkomsten heeft Chiara haar zoekbeeld helderder. “Ik wil resultaten visueel maken, misschien met grafische vormgeving of journalistiek. Geweldig om te schrijven over onderwerpen vanuit de inhoud, want daar ligt mijn kracht.” JobGroups vindt ze een heel motiverende hulp om je eigen weg te kiezen. En meer initiatief te nemen. Het geeft handvaten voor ‘hoe verder’.

Chiara is nu nog op zoek naar die leuke baan die echt bij haar past. Op het snijvlak van logopedie en journalistiek/grafische vormgeving. Ben of ken je iemand die haar verder kan helpen? Laat het ons dan weten via jobhulp@gmail.com.

Wil jij ook op je weg naar (ander) werk? Meld je dan nu aan via www.jobhulp.org. Of bel met Shelly Bilgen, 06 419 414 31 voor meer informatie.