Vier ondernemers uit Culemborg genomineerd voor werkgeversprijs

18 Feb 2019
Maar liefst vier ondernemers uit Culemborg dingen mee naar de All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2019. Het Centraal Boekhuis, de Coöperatie van Makers, Taxi Voet Culemborg én Verschoor Metaaltechniek maken kans op de titel meest inclusieve werkgever van Rivierenland. Wethouder Collin Stolwijk: “Deze ondernemers nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat zij werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden om volwaardig mee te doen aan het werkende leven. Heel inspirerend. Van harte gefeliciteerd met de nominatie!”

All-in werkgeverschap

All-in werkgeverschap betekent dat werkgevers samen zorgen voor een inclusieve arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking. De genomineerde ondernemers gaan daar creatief mee om. Ze gunnen de werknemer bijvoorbeeld de tijd om te laten zien wat hij of zij kan. Of ze zorgen voor extra aandacht en begeleiding als dat nodig is. Stolwijk: “Op de vier genomineerde ondernemers zijn we trots. Zij spannen zich samen met andere bedrijven in de regio in voor een inclusieve samenleving.”

Dag van de Duizend Voorbeelden

Een vakjury buigt zich nu over de nominaties. Zij kiezen in elke gemeente één winnaar. Op 14 maart, de Dag van de Duizend Voorbeelden, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Nieuwsgierig naar de genomineerden? Ga naar hun websites