Stage lopen bij de gemeente Culemborg

Wil je bij de gemeente Culemborg stage lopen? leuk! Hieronder staan onze stageplekken. Open sollicitaties kun je sturen naar personeelsadministratie@bvowb.nl, t.a.v. afdeling P&O. We laten zo spoedig mogelijk weten of er mogelijkheden zijn voor jou binnen onze organisatie. 

Stageplekken


Stagiair(e) Communicatie

24-36 uur per week | standplaats Culemborg

Via sociale media, de website en andere online en offline kanalen staan we in contact met heel Culemborg. Het zijn allemaal belangrijke middelen die onderdeel uitmaken van onze dienstverlening. Om de sociale mediakanalen verder te ontwikkelen, maar ook voor goede teksten voor op ons digitale platform, zoeken we een enthousiaste stagiair(e) communicatie.

Wat ga je bij ons doen?

Als stagiair(e) communicatie draai je mee in Team Advies. Het is een klein team dat de organisatie adviseert over thema’s als bedrijfsvoering, communicatie en participatie. Het is een gemotiveerd en ambitieus team. Dit ga jij bij ons doen:

  • Je denkt mee over onze sociale mediakanalen en helpt deze verder te ontwikkelen. Je schrijft en maakt afbeeldingen voor Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.
  • Je ondersteunt de communicatieadviseur in het project Digitale Toegankelijkheid. In deze projectgroep werken de communicatieafdelingen van gemeente Culemborg, West-Betuwe en Tiel samen om alle content op de websites toegankelijk te maken.
  • Je ondersteunt de beleidsadviseur participatie bij het beheer van Platform Culemborg. Op dit digitale platform staan plannen en projecten van de gemeente. Jij denkt met collega’s mee over de juiste teksten en afbeeldingen op het platform. Ook help je bij het uitzetten van polls en enquêtes via het platform.
  • Je ondersteunt de communicatieadviseurs bij verschillende werkzaamheden. We horen daarom graag waar jouw interesses liggen.

Naast bovenstaande werkzaamheden is er ook ruimte om een stage-opdracht te doen voor je opleiding. Een afstudeerstage is helaas niet mogelijk.

Wie ben jij?

Jij bent een hbo-student met een relevante opleiding op het gebied van communicatie en/of media. Je bent 4 tot 6 maanden beschikbaar voor 24-32 uur per week. Verder zijn we op zoek naar een student die:

  • nieuwsgierig is naar het werken bij een gemeente;
  • zijn/haar ideeën durft te delen;
  • proactief is;
  • houdt van een uitdaging;
  • out-of-the-box kan denken;
  • schrijven en vormgeving leuk vindt.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende meewerkstage in een leuke omgeving vol met ambitieuze en betrokken collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op een stagevergoeding van €350,- bruto bij een stage van 36 uur per week.

De voorkeur gaat uit naar een stage van 24 tot 32 uur per week, voor een periode van 4-6 maanden. Je kan starten wanneer dat voor je studie het beste uitkomt.

Voor meer informatie of vragen kun je bellen met communicatieadviseur Ineke Timmermans
tel. 06 46 98 52 94 of mailen naar communicatie@culemborg.nl.

Kom je bij ons stage lopen?

Stuur je motivatiebrief en CV naar communicatie@culemborg.nl.