Stadspromotie

Onder de vlag "Culemborg Klopt!" promoot de gemeente Culemborg, in nauwe samenwerking met citymanagement, de stad. Daarvoor worden meerdere middelen ingezet: een eigen website (www.culemborgklopt.nl), Twitter, Facebook, Instagram. Ook wil Culemborg Klopt samenwerken met organisaties, verenigingen en ondernemers om Culemborg en de vele mooie plekjes, evenementen en activiteiten meer op de kaart te zetten.

Het Merkkompas Culemborg Klopt kan gebruikt worden door ondernemers, detaillisten, verenigingen, stichtingen en organisatoren van activiteiten en evenementen om het merk ‘Culemborg’ en ‘Culemborg Klopt’ meer waarde te geven. Het kompas laat zien waar Culemborg voor staat en wat Culemborg te bieden heeft. Het Merkkompas helpt om de Culemborgse identiteit uit te dragen en als inspiratie te gebruiken.

De drie belangrijkste waarden die kenmerkend zijn voor Culemborg zijn Gastvrij, Ondernemend en Eigenzinnig. Die zijn vertaald naar woorden, die gebruikt kunnen worden in teksten over de stad, en omschrijvingen van bijbehorende beelden.

Er is ook veel beeldmateriaal beschikbaar dat gebruikt kan worden om de stad te promoten. In het Merkkompas staan daar al enkele voorbeelden van. Wil je daar gebruik van maken? Stuur dan een mail naarcommunicatie@culemborg.nl, dan sturen we een link en de voorwaarden voor het gebruik van de beelden.

stadspromotie