Samen Bezuinigen in Culemborg

20 jan 2020
Gemeente Culemborg staat voor ingrijpende bezuinigingen. De zorgtaken Jeugdzorg en Wmo kreeg de gemeente erbij en die zijn veel duurder dan begroot. En de Rijksoverheid vergoedt niet alles.

Dit zijn niet alleen problemen voor Culemborg. Tweederde van alle gemeenten in Nederland heeft hiermee te maken. Om de begroting in de toekomst gezond te maken, wil de gemeente Culemborg voor 3 miljoen euro aan bezuinigingsvoorstellen ophalen. Dat is voor de begroting van 75 miljoen Euro van 2021. Daarvoor is uw hulp nodig.

Denk met ons mee

Wij willen samen met u onze inwoners bedenken welke mogelijke bezuinigingen er zijn en wat u daarbij belangrijk vindt. Wat past bij onze stad? Wat vindt u voor Culemborg belangrijk? Wat zou misschien anders kunnen? Wat zou ú slimmer of efficiënter willen aanpakken? En misschien heeft u nog frisse, bijzondere ideeën? Uw inbreng is welkom.

Bijeenkomst

Om dit met u te bespreken nodigen wij u graag uit op dinsdag 4 februari 2020 om 19.00 uur (inloop) in Wijkcentrum De Salaamander (Heimanslaan 2). Rond 19.30 uur start de bijeenkomst. Deze duurt ongeveer anderhalf uur.

Komt u ook?

We kijken uit naar uw komst. Aanmelden kan via communicatie@culemborg.nl. Doe dit vóór 2 februari 2020.