Praat mee over duurzaamheid!

22 jan 2019
De gemeente wil graag in gesprek met organisaties die de afgelopen drie jaar steun vanuit de BIDOC-regeling hebben aangevraagd. Of die bezig zijn met onderwerpen die de steun misschien verdienen. BIDOC staat voor Bijdrageregeling voor Internationale Duurzame Ontwikkeling Culemborg. De gemeente wil met aanvragers graag terugkijken op de oude regeling en ideeën krijgen voor de nieuwe. Want de gemeente vindt het belangrijk om bij te dragen aan internationale activiteiten voor duurzame ideeën en plannen.

Daarom houdt de gemeente op dinsdag 12 februari 2019 van 20.00-22.00 uur een bijeenkomst. Die vindt plaats in het stadhuis (Oude Vismarkt 4). Op deze avond geeft wethouder Joost Reus een presentatie over de ideeën en doelen van de gemeente. En hij luistert graag naar ideeën van de gasten.

De bedoeling van de BIDOC regeling is om Culemborgers meer bewust te maken van duurzame ontwikkelingen. En om activiteiten van inwoners en organisaties te steunen. De afgelopen drie jaar heeft de gemeente verschillende initiatieven (financiële) steun gegeven. Nu is de regeling afgelopen, maar de gemeente is van plan om die opnieuw in te stellen. Dan kunnen duurzame ideeën de komende jaren opnieuw steun krijgen. De gemeenteraad gaat dit plan de komende periode behandelen.

Aanmelden voor bijeenkomst

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via e-mail naar info@culemborg.nl, ter attentie van J. Dieleman. Meer informatie over BIDOC staat op www.culemborg.nl.