Pleegouders gezocht voor kinderen in Culemborg

24 sep 2019
Kinderen horen thuis en als dat niet kan, zo thuis mogelijk. Soms kunnen kinderen tijdelijk of voor langere tijd niet in hun eigen gezin wonen. Voor deze kinderen zoekt de gemeente Culemborg een pleeggezin. Waar de kinderen zich snel thuis voelen. Het liefst in hun eigen omgeving, met hun eigen vriendjes en hun eigen school. Waar ze kunnen opgroeien tot ze weer teruggaan naar hun ouders of zelfstandig gaan wonen

Pleegzorg is er in verschillende vormen. Voor een korte periode, denk bijvoorbeeld aan pleegzorg in het weekend of in de vakantie. Of voor langere tijd. Plotseling of van tevoren gepland. Voor al die vormen van pleegzorg zijn pleegouders nodig. In alle soorten en maten. Voor elk kind zoeken we de pleegouder die het best bij hem of haar past.

Bent u misschien de pleegouder die wij zoeken? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 8 oktober. Van 19.30 tot 21.00 uur in De Salaamander, Heimanslaan 2.

Tijdens de informatieavond vertellen pleegouders graag over hun ervaringen. U maakt ook kennis met de pleegzorgorganisaties in onze regio. En natuurlijk krijgt u informatie over de verschillende vormen van pleegzorg die er zijn. U krijgt alle ruimte om uw vragen te stellen. Zien we u op 8 oktober?