Opa- en Omadag op de kinderboerderij

4 mrt 2020
Op zondag 15 maart organiseert NME Culemborg een Opa- en Omadag. Tijdens de activiteit mogen de kinderen hun opa en/of oma in de het zonnetje zetten. De activiteit is van 13.30 tot 16.30 uur.

De rol van grootouders

We vieren elk jaar Vaderdag en Moederdag. We staan niet altijd stil bij de mooie rol die grootouders vaak hebben in het leven van een kind. Vraag 15 maart of opa en oma mee willen naar kinderboerderij De Heuvel. Er zijn oudhollandse, je kunt praten over de familiegeschiedenis en een stamboom knutselen. Er is een uitdagende speurtocht met verrekijkers. In het verwenhoekje kunnen jullie even rusten. Koffie en thee staan klaar. Geniet van een heerlijk zelf versierd gebakje. Sluit de middag af met het bekende kabouterpad.

Natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom. Het wordt een leuke familieactiviteit. Zoals altijd is deelname aan deze middag gratis.

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom

De kinderboerderij en NME-activiteiten zijn mogelijk door een groep trouwe vrijwilligers die deze organiseren. Met meer vrijwilligers kunnen we onze middagen nóg leuker maken. Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer hierover weten? Neem dan contact op met Charlotte Henning, via charlottehenning@hotmail.com.