Nieuwe JobGroep van start

29 jan 2020
Wil jij ook positief ondersteund worden in het zoeken naar werk wat bij je past? Meld je dan nu aan voor de volgende JobGroep via wwwjobhulp.org. De nieuwe groep start op 11 februari om 10.00 uur in de bibliotheek in Culemborg. Het gaat om 8 bijeenkomsten van elk anderhalf uur.
city_skydive
Voor veel werkzoekenden is het moeilijk om gemotiveerd te blijven, als het werk-zoeken niet direct lukt en de afwijzingen blijven komen. Ook Hadi vertelt over zijn houding: “Ik zocht werk, maar ik was heel passief, had niet veel hoop om een leuke job te vinden, omdat ik heel erg twijfelde aan mezelf. Ik zag niet mijn kwaliteiten, maar alleen mijn belemmeringen.”

JobGroep heeft hem geholpen om: “…eerst actief te worden, dan zelfvertrouwen te krijgen, mijn kwaliteiten te ontdekken en me niet laten ontmoedigen door alles wat ik niet kan en niet heb. Daarna erachter komen welke job/branche het best bij me past en hoe ik me daarop kan focussen. Ik heb ook veel concrete vaardigheden geleerd en tools meegekregen zoals netwerken, elevator pitch, initiatief nemen, mezelf laten zien en vooral niet opgeven. Na de workshop van 8 weken werd ik gelinkt aan een JobMaatje. Zij begeleidde me persoonlijk verder en heeft aanvullende, voor mij specifieke, tips gegeven. Ze stond altijd klaar als ik twijfels had.”

Inmiddels heeft Hadi een contract getekend bij het skydive centrum in Utrecht. Zijn absolute droomjob.