Marktconsultatie stadhuis

27 nov 2020
Tot en met woensdag 2 december is het mogelijk om ideeën aan te dragen welke activiteiten in het stadshuis gerund kan worden door een marktpartij. Dit doen we door middel van een marktconsultatie.

Nu zit er, naast de gemeente en andere maatschappelijke functies, een horecaonderneming in het stadhuis. Omdat deze concessieovereenkomst afloopt moet de gemeente het opnieuw aanbesteden. Aan de hand van de uitkomsten uit de marktconsultatie besluit de gemeente de exploitatie al dan niet opnieuw aan te besteden.

Het stadhuis beschikt over meerdere (vergader)ruimtes. Daarnaast is een receptie, kleine keuken, uitgifte buffet, opslag en een (verharde) tuin. De gevestigde maatschappelijke functies zijn het Toeristisch informatiepunt en de bemensing van de balie en de schoonmaakwerkzaamheden worden door Werkzaak Rivierenland uitgevoerd. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hierdoor in het stadhuis aan de slag.

De huidige exploitant gebruikt de ruimtes in het stadhuis voor vergaderingen met externe partijen, er worden lunches en diners geserveerd en bruidsparen kunnen na de huwelijksvoltrekking hier feest vieren. Hiermee kan ook de burger gebruik maken van het stadhuis.

De marktconsultatie is op 9 november jl.  gepubliceerd op TenderNed en Negometrix en vindt digitaal plaats. Meer informatie op: https://platform.negometrix.com/PublicBuyerProfile/PublishedTenderInform...
of https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/211014