Leerhuisweek over Werk en Vrijwilligerswerk

9 apr 2019
Van 15 tot en met 19 april organiseert het Leerhuis een themaweek over Werk en Vrijwilligerswerk. Met 16 april een netwerkbijeenkomst.

Iets goeds doen voor een ander of mee op werkbezoek bij bedrijven? Meld je nu aan! Kijk voor meer informatie op www.leerhuisculemborg.nl of loop even binnen.

Netwerkbijeenkomst Stap in Vrijwilligerswerk

Op dinsdag 16 april is er een netwerkbijeenkomst voor organisaties die met vrijwilligers te maken (willen) hebben. Tijdens de netwerkbijeenkomst horen we ervaringen van de Koningin Beatrixschool en de Elisabethhof. Wat kunnen we vanuit de training voor uw organisatie betekenen? Het Vrijwilligers Informatie Punt ElkWelzijn, Stichting Jobhulp Culemborg en het Leerhuis Culemborg organiseren deze bijeenkomst.

Na 5 trainingen van Stap in Vrijwilligerswerk zijn al ruim 20 vrijwilligers aan de slag. Deelnemers van de training worden klaargestoomd voor het doen van vrijwilligerswerk. Ze ontdekken hun talenten, waar ze zich in willen ontwikkelen en wat de mogelijkheden zijn in Culemborg. Na de training starten ze met vrijwilligerswerk met begeleiding van een maatje. Hierdoor ontstaan er succesvolle vrijwilligersmatches.

Wilt u ook een plek bieden aan mensen dieĀ een steuntje in de rug nodig hebben? Kom dan ook.

De bijeenkomst in het Leerhuis is op dinsdag 16 april van 9.00- 10.30 uur in de Salaamander, Heimanslaan 2. Graag aanmelden bij Sandra Rigter, via 0345 515227 of e-mail naar srigter@elkwelzijn.nl.