JobHulp Culemborg zoekt Maatjes!

1 okt 2019
Stichting JobHulp Culemborg is sinds 2014 actief in onder meer begeleiding van werkzoekenden richting betaald werk. Iedereen is welkom, je achtergrond, opleidingsniveau en werkervaring maken niet uit.
jobhulp_pieter_jolanda_shelly
Er is geen baan in de aanbieding. JobHulp Maatjes helpen werkzoekenden in hun zoektocht naar een passende functie. Ze kijken naar iemands kwaliteiten, zoekbeeld en zoekmanieren. Deelnemers voelen zich gezien en gehoord, groeien in zelfvertrouwen en sollicitatievaardigheden en krijgen controle over hun zoektocht naar een passende baan. En die wordt ook vaak gevonden!

JobHulp Culemborg staat voor persoonlijke aandacht, persoonlijke begeleiding en motivatie. Dit kunnen ze alleen doen met inzet van ruim 25 vrijwillige Maatjes. Na een tweedaagse training zetten zij zich in om een werkzoekende verder te helpen. Dit kan heel praktisch zijn; tips geven voor cv’s en motivatiebrieven, helpen bij LinkedIn, oefenen met sollicitatiegesprekken en je eigen presentatie. Het kan ook dieper gaan. Je kunt de werkzoekende helpen inzicht te krijgen in zijn/haar kwaliteiten en dat hij/zij daar best trots op mag zijn!

Lijkt het je ook leuk om werkzoekenden verder te helpen? Wil je anderen ondersteunen en begeleiden in het werkzoekproces, hen motiveren en inspireren? Met ongeveer twee uur per week kun je een Maatje zijn.

Kom naar een maatjestraining. De eerstvolgende is op vrijdag 4 en zaterdag 12 oktober, van 10.00-16.00 uur. Voor meer informatie, kijk op onze website www.jobhulp.org of mail naar jobhulp@gmail.com. Je mag ook bellen naar Shelly Bilgen, 06 419 414 31