Via JobGroep aan een baan

24 apr 2019
Na haar verhuizing naar Culemborg in 2018 wilde Gerda graag in Culemborg of directe omgeving gaan werken. Ze is opgeleid in de gehandicaptenzorg, maar wist nog niet wat haar mogelijkheden zijn. En hoe ze moest zoeken.

Gerda verwachtte dat haar leeftijd (60+) tegen zou werken bij het solliciteren. Begin februari gaf ze zich op voor JobGroep. Het leek haar een uitgelezen kans om samen met anderen de zoektocht naar werk te ondernemen.

Ze is heel positief over de cursus: “De inhoud was voor mij nuttig. Er was veiligheid en openheid in de groep en de trainer en assistent vond ik kundig en plezierig. Een leuke bijkomstigheid is de mooie locatie; de bibliotheek van Culemborg.”

Gerda maakte de JobGroep niet helemaal af, omdat ze in de tussentijd betaald werk vond! In Culemborg, als ambulant begeleider bij Prezzent. Als oudste van de deelnemers vond ze als eerste weer een betaalde baan. Gerda raadt andere werkzoekenden de JobGroep van harte aan: “Als je werkzoekend bent en je gunt jezelf de ruimte om uit te zoeken wat je echt wilt, wat je kunt en belangrijk vindt in werk en hoe je werk zoekt dat daarbij aansluit, is JobGroep een aanrader. Ik zeg: Doen!”

JobGroep

JobGroep is een gratis training van 8 groepsbijeenkomsten voor werkzoekenden, een initiatief van Stichting JobHulp Culemborg. Dinsdag 14 mei 2019 om 10.00 uur begint weer een nieuwe JobGroep. Jij bent van harte welkom!
Locatie: Kapelzaal, bibliotheek Rivierenland, Culemborg.

Aanmelden en meer info: www.jobhulp.org. Geef je snel op, want vol is vol!