Nieuws

Op de hoogte blijven van Culemborgs nieuws? Meld u zich aan voor de wekelijkse digitale nieuwsbrief   Nu aanmelden
U kunt ons ook volgen op twitter: @culemborg, Facebook: gemeenteculemborg en instagram: gemeente_culemborg

 • Gratis parkeren

  Op 20 december gaan de parkeerautomaten in de Culemborg dicht.

 • Milieuadviesraad Culemborg zoekt nieuw lid

  De Milieuadviesraad Culemborg (Mar) zoekt op korte termijn een nieuw lid. De belangstelling gaat vooral uit naar een kandidaat met affiniteit voor vraagstukken over ruimtelijke ordening en milieu in de breedste zin van het woord.

 • Uitnodiging Parkfeest

  Zaterdag 15 december 2018 is er van 10.30 - 12.30 uur een Parkfeest in het park naast de Laan naar Parijsch. Kom gezellig met elkaar wat drinken bij de vuurkorven en leer je buren kennen.

 • Laatste dagen inkoopactie zonnepanelen en woningisolatie

  De inkoopactie voor zonnepanelen, woningisolatie en infrarood panelen van Vrijstad Energie duurt nog drie dagen.

 • TRIALS voor jongeren op 8 december!

  Op zaterdag 8 december organiseert de regio Rivierenland samen met TRIALS (the Ultimate Driving Test) een verkeersveiligheidstraining. De training is voor jongeren van 18 tot en met 28 jaar met een geldig autorijbewijs. Een spectaculaire ervaring en ook heel leerzaam!
   

 • Sluiting duurzaamheidscentrum Energiemarkt 11

  Het duurzaamheidscentrum Energiemarkt 11 in Culemborg sluit vanaf 6 december de deur. Het centrum zit tijdelijk in het gebouw aan de Markt nummer 11 (vroeger van ABN AMRO). Energiemarkt 11 wordt gerund door FFRIS Advies en Vrijstad Energie.

 • Drie manieren om te trouwen in Culemborg

  Vanaf 1 januari 2019 biedt de gemeente Culemborg drie manieren aan om te trouwen.

 • Onthulling Reizend wandkleed

  Iedereen die heeft meegewerkt aan het Reizende wandkleed is van harte uitgenodigd om bij het onthullen en aanbieden van het wandkleed aan de jarige stad te zijn. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december tussen 17.00 en 18.30 uur in het stadhuis op de Markt in Culemborg.

 • Fototentoonstelling 700 gezichten van zorg en welzijn

  Tijdens het feestjaar Culemborg 700 zijn 700 portretten gemaakt van mensen die een link hebben met zorg en welzijn. Hiermee is te zien dat veel Culemborgers zich op veel verschillende manieren inzetten voor een ander.

 • Aangepaste openingstijden stadskantoor

  De stadsbalie is dicht op vrijdag 7 en maandag 10 december. De balie is wel telefonisch bereikbaar en voor parkeerzaken. Op donderdag 13 december 2018 kunt u documenten (rijbewijs, paspoort) afhalen tot 15.00 uur. Daarna is de balie dicht, ook telefonisch.

 • Fietsen station opgeruimd

  Vanochtend zijn bij een opruimactie bij het station aan de oostzijde alle fietsen in de rekken gezet.

 • Zorgverzekering voor mensen met laag inkomen

  Van november tot 1 februari kunt u overstappen naar een andere zorgverzekering. De verzekering bij de nieuwe zorgverzekeraar gaat op 1 januari in (eventueel met terugwerkende kracht). Als u wilt overstappen, zeg dan de zorgverzekering die u nu heeft schriftelijk op vóór 1 januari 2019. Het is nu tijd om na te denken wat het beste is voor u.

 • Laatste week inkoopactie zonnepanelen en woningisolatie

  De inkoopactie voor zonnepanelen, spouwmuur- en vloerisolatie van Vrijstad Energie duurt nog anderhalve week. Tot en met vrijdag 7 december kunt u nog meedoen door het aanvragen van een offerte.

 • Waarschuwing ‘valse’ collectant

  'Dieren in nood'. Voor die niet bestaande stichting wordt er weer gecollecteerd, daarvoor waarschuwt het Centraal Bureau Fondsenwerving CBF. Het kan zijn dat deze persoon ook in Culemborg collecteert, daarvan zijn op dit moment nog geen meldingen.

 • Onderzoek bomen de vier dreven

  Het bedrijf Copijn Boomspecialisten B.V. onderzoekt voor eind 2018 de bomen aan de Wilhelminadreef, Van Pallandtdreef en Waldeck Pyrmontdreef op hun gezondheid. Als de bomen nog minstens 10 jaar mee kunnen, kijken ze of herplant van een aantal gekapte bomen mogelijk is.

Archief

Pagina opties