Introductie haltetaxiRRReis vanaf 3 april

31 mrt 2022
Het aanvullend openbaar vervoer, ook wel het huidige OV-vangnet genoemd, is vervoer van deur-tot-deur zonder dat hier een gemeentelijke indicatie voor nodig is. Vanaf 3 april 2022 verandert het aanvullend openbaar vervoer in Gelderland met de introductie van haltetaxiRRReis.

Cliënten of medewerkers die nu gebruik maken van het OV-Vangnet kunnen vanaf 3 april 2022 niet meer reizen met Versis. Voor deze cliënten zal, door de reiziger of door de instelling, dus naar andere mogelijkheden voor het vervoer moeten worden gekeken. Heeft u een indicatie voor sociaal recreatief Wmo-vervoer? Dan verandert er voor u niets. U kunt gewoon met Versis blijven reizen.

De haltetaxiRRReis

HaltetaxiRRReis is een flexibele vervoerservice op bestelling die zonder vaste route van halte naar halte rijdt. Je mag met de haltetaxi als de reisafstand tussen de 2 en 15 kilometer is. En als de reistijd 20 minuten korter is dan de bus of trein. Je kunt instappen en uitstappen bij een gewone bushalte of bij speciale haltetaxi haltes. HaltetaxiRRReis biedt speciale voertuigen voor rolstoelgebruikers.

De deeltaxi kan besteld worden op de website RRReis.nl, in de RRReis-app of via telefoonnummer 085 – 004 66 99. Kijk voor meer informatie op www.RRReis.nl/haltetaxi.