Inkoopactie energie: allerlaatste kans

11 jun 2019
Vrijstad Energie verlengt de inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen tot 1 juli! De bewonerscoöperatie merkt dat er nog steeds interesse is bij Culemborgse woningeigenaren.
logoenergiekculemborg
Uw huis goed isoleren is ook in de zomerperiode zeker interessant. Het zorgt ervoor dat het huis in verhouding koel blijft terwijl de buitentemperatuur stijgt. De temperatuur in huis is beter te beheersen. De inkoopactie gaat over scherpe tarieven voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. Ook de inkoopactie voor zonnepanelen loopt nog door tot 1 juli. De zomer is natuurlijk hét seizoen waarin de panelen het meeste opbrengen. Informatie en inschrijfformulieren voor de inkoopactie staan op www.vrijstadenergie.nl.

 

Energiemarkt 11

Heeft u vragen over de inkoopactie, isolatiemaatregelen en/of duurzame energie? U bent welkom bij het duurzaamheidcentrum op Markt 11. Dat is open van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Het centrum sluit daar op 1 juli. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe locatie voor na de zomerperiode.