Initiatievenloket ondersteunt tijdens Coronacrisis

15 apr 2020
Het Initiatievenloket van de gemeente Culemborg stelt tot eind april 2020 € 10.000 beschikbaar om lokale initiatieven te ondersteunen.
ik heb een idee voor culemborg
Heeft u dus een mooi initiatief dat een bijdrage van €1000 goed kan gebruiken? Stuur dan een mail met daarin uw idee naar initiatief@culemborg.nl.  

Het initiatief ‘Culemborgers helpen elkaar’ en ‘Aan de deur’ hebben we al met een bijdrage kunnen ondersteunen. Want deze ideeën passen precies in het doel van het initiatievenloket; de bijdrage moet bestemd zijn voor meerdere inwoners in een buurt of in de stad.

Verder werken we nauw samen met ElkWelzijn en het Buurtpanel. ElkWelzijn kan u helpen met de praktische kant van een initiatief. Het Buurtpanel heeft ook budget beschikbaar voor het ondersteunen van initiatieven. En dan heeft de provincie Gelderland vanuit het programma leefbaarheid ook nog eens geld om Gelderse initiatieven te ondersteunen via de Leefbaarheidsalliantie.

Kortom…

Heeft u – zeker in deze moeilijke tijd – een idee voor Culemborg? Maak dan gebruik van de vele mogelijkheden voor (financiële) ondersteuning. Dat kan via:

We wensen u veel succes en ook sterkte toe in deze moeilijke tijden!