Informatieavond energiebesparing Oranje- en Bloemenbuurt

23 jan 2019
Een goed geïsoleerd huis biedt comfort en een lage energierekening. Binnenkort start energiecoöperatie Vrijstad Energie samen met de gemeente Culemborg weer een wijkactie op. Ditmaal in de Oranje- en Bloemenbuurt.

Bewoners krijgen een uitnodiging in de brievenbus om de informatiebijeenkomst bij te wonen. De avond is op 12 februari in het stadhuis, Oude Vismarkt 4, inloop vanaf 19.30 uur. U krijgt op deze avond informatie over isolatiemaatregelen aan de hand van voorbeeldwoningen in de wijk.

Vrijstad Energie wil graag weten welke wensen er leven in de buurt. Daarom gaan vrijwilligers van de coöperatie in de komende weken de deuren langs.

Samen energie besparen

U kunt zich nu al opgeven voor de gratis informatiebijeenkomst of een bezoek van een energiecoach. Dat kost 20 euro. Ook biedt Vrijstad Energie de mogelijkheid om een 'energyparty' bij u thuis te begeleiden. Nodig minimaal vijf buren uit en een energiecoach komt langs met taart. Bewoners bespreken elkaars ervaringen met energiebesparing aan de hand van energienota's.

Vrijstad Energie is de energiecoöperatie van en voor Culemborgers en telt inmiddels zo'n 150 leden. Belangstellenden uit Oranje- en Bloemenbuurt maar ook uit andere wijken, kunnen zich melden via info@vrijstadenergie.nl. Meer informatie op www.vrijstadenergie.nl.