HuurdersBelangenVereniging Culemborg trakteert

19 Feb 2019
Iedere huurder die vóór 7 april 2019 lid is van de HuurdersBelangenVereniging (HBV) Culemborg krijgt een traktatie. Leden kunnen gratis een versgebakken appeltaartje ophalen bij de Hema aan de Oude Vismarkt 3 in Culemborg.

De HuurdersBelangenVereniging (HBV) Culemborg timmert de laatste tijd flink aan de weg. Het doel: meer naamsbekendheid en meer leden. Daarbij gaat het de HBV vooral om de inhoud. Maar voor één keer willen zij hun ‘oude’ én nieuwe leden verwennen.

Wie is de HBV Culemborg?

De HBV Culemborg komt op voor de belangen van alle huurders van KleurrijkWonen in Culemborg. Ze beantwoordt vragen, komt met ideeën, steunt initiatieven en pakt klachten van huurders op. Daarvoor is het belangrijk dat de HBV goede contacten heeft met haar gesprekspartners. Denk daarbij aan de gemeente, KleurrijkWonen, politie, brandweer en ambulance, ElkWelzijn, Buurtbemiddeling en Avri.

Meer leden, meer invloed

Al deze gesprekspartners zijn enthousiast en werken graag met de HBV samen. Maar het blijft belangrijk om veel leden te hebben. Want een vereniging met duizend leden krijgt nu eenmaal meer voor elkaar dan een met vijftig leden.

Hoe wordt u lid?

Bent u huurder van KleurrijkWonen in Culemborg? Dan kunt u zich als lid aanmelden op www.hbvculemborg.nl Het lidmaatschap is gratis. Hebt u vragen? Stuur dan een mailtje naar info@hbvculemborg.nl of bel naar 06 38 46 37 18.