Geldfit is dé plek voor tips en informatie over geld

13 okt 2022
Heeft u vragen of zorgen over geld? Op Geldfit.nl vindt u allerlei informatie en tips. U kunt ook gratis én anoniem bellen en chatten met Geldfit. Samen maken we duidelijk wat uw volgende stap is. Zo krijgt u weer grip op uw geld.

Wethouder Daphne Bijvoet: “De prijzen van energie en dagelijkse boodschappen stijgen enorm. Veel mensen maken zich zorgen over hun financiën. Ik vind het belangrijk dat iedereen weet waar ze terecht kunnen voor informatie en hulp. Ook als er nog geen grote problemen of schulden zijn. Geldfit wijst daarin de weg. Ik ben blij dat wij als gemeente hier aan meewerken.”

Bij wie kunt u terecht?

Op Geldfit.nl kunt u een korte vragenlijst invullen. Deze anonieme test geeft op basis van uw antwoorden passende informatie of verwijzingen naar lokale organisaties. Zo weet u direct bij wie u terecht kunt met uw specifieke vragen of zorgen. U blijft anoniem en zit nergens aan vast

Maakt u zich zorgen over geld of wilt u persoonlijk advies? U kunt bellen, mailen én chatten met Geldfit. Het team van Geldfit denkt graag met u mee. En brengt u in contact met hulp bij u in de buurt.  

Telefoonnummer: 0800-8115
E-mail: helpen@geldfit.nl

""
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
gemeente Culemborg

Geldfit voor ondernemers

Geldfit is ook voor ondernemers. Via de Geldfit Zakelijk test ontdekt u hoe u er als ondernemer financieel voor staat en waar u terecht kunt voor eventuele hulp. Ook deze test is anoniem. De test bestaat uit een aantal korte vragen. Aan de hand van de antwoorden ontvangt u gericht advies en tips voor u onderneming.

Gids over hoge energieprijzen

Ontdek op wat u kunt doen om grip te krijgen op uw energierekening. Op geldfit.nl/energie vindt u onder andere informatie over:

  • Ontwikkelingen op de energiemarkt
  • Bespaartips
  • De energietoeslag

Stichting NSR

Geldfit is van Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute). Dat is een samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties. De stichting heeft als doel om samen mensen te helpen. Niet om geld te verdienen. Geldfit is daarom gratis te gebruiken.