Geef uw mening

29 jul 2019
Tot 2 september 2019 staat een vragenlijst online over windmolens in onze gemeente. Alle inwoners van Culemborg kunnen laten weten wat zij hierin belangrijk vinden.

In de vragenlijst staan 10 stellingen die de deelnemer op volgorde moet zetten. Ook kunnen deelnemers een eigen idee achterlaten.

De gemeente Culemborg wil een energieneutrale gemeente worden. Daarom wil zij ruimte maken voor schone energie uit wind. Energiebedrijf Eneco en coƶperatie Vrijstad Windwinning werken aan Windwinning Culemborg. Dat is een plan waarbij in Culemborg zes tot acht windmolens ten zuiden van de N320 komen. Deze initiatiefnemers willen nu van de inwoners van Culemborg weten welke belangen voor hen het zwaarst wegen. Staat het milieu, de verdeling van de opbrengsten of het belang van omwonenden voorop?

Vragenlijst invullen?

Eneco en Vrijstad Windwinning vragen aan de Culemborgse inwoners om onderstaande link te volgen en de vragen te beantwoorden. Het invullen kost een paar minuten. In september is de uitslag duidelijk. De uitkomsten gebruiken Eneco en Vrijstad Windwinning bij het ontwerp van Windwinning Culemborg en de verdeling van de opbrengsten.

>> Ga naar de vragenlijst