Evenementenpromotie

Evenementen aanmelden bij Culemborg Klopt

Evenementen in Culemborg staan op www.culemborgklopt.nl/evenementen. Om uw evenement in dat overzicht te laten verschijnen vult u het aanmeldformulier in; klik op de blauwe knop:

Ik wil mijn evenement op CulemborgKlopt!

Digitale Informatieborden gemeente

De vier digitale informatieborden staan op de Wethouder Schoutenweg, de Erasmusweg (vlakbij de N320), de Rijksstraatweg en de Weidsteeg.

Gratis plaatsing
Een evenement kan de gemeente ook op de digitale informatieborden plaatsen. Voor gratis plaatsing op de digitale informatieborden gelden de volgende voorwaarden:

  1. Vermelding van naam, datum, tijd en locatie van het evenement.
  2. Alleen evenementen in de gemeente Culemborg.
  3. Alleen evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn.
  4. Commerciële manifestaties, zoals verkoopacties, loterijen of collectes alleen na goedkeuring van het college van B&W.
  5. Het evenement plaatsen we maximaal twee weken voorafgaand aan het evenement tot en met de dag van het evenement.
  6. De gemeente bepaalt de periode en de volgorde van plaatsing en voert de eindredactie.
  7. Vraag een evenement per keer aan, een jaarplanning is niet mogelijk.
  8. De gemeente behoudt het recht om informatie wel of niet te plaatsen.

Ik wil mijn evenement op de digitale borden

Betaalde plaatsing
Wilt u een advertentie plaatsen op het onderste gedeelte van de digitale borden, neem dan contact op met Suurland Outdoor BV.

Evenementenposters Culemborg Klopt

Vanuit de online evenementenkalender op Culemborgklopt.nl wordt een selectie van evenementen en activiteiten opgenomen op de evenementenposters die regelmatig in de stad worden verspreid.

Evenementenpromotie in samenwerking met Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland

De evenementen die zijn aangemeld op culemborgklopt.nl, komen in de online evenementenkalenders op o.a. www.culemborgklopt.nl en www.rivierenland.nl. Ook worden ze opgenomen in de mobiele apps, social media, digitale kaarten en de speciale ‘evenementenwidget’. De widget biedt de mogelijkheid om gratis een eigen evenementenkalender op uw website te plaatsen. Vanuit deze database levert RBT Rivierenland informatie aan diverse media. Meer informatie: www.rivierenland.biz/evenementenpromotie.