Energiebesparing in wijk De Hond

12 mrt 2019
Op donderdagavond 4 en dinsdagavond 9 april zijn er informatieve energiebijeenkomsten gevolgd door een inkoopactie met scherpe tarieven.
Coöperatie Vrijstad Energie start samen met de gemeente een nieuwe wijkactie in De Hond. Huiseigenaren krijgen binnenkort een uitnodiging in de bus met informatie over de actie. Ook gaan vrijwilligers van Vrijstad Energie de wijk in om vragen en wensen van bewoners te inventariseren.

Doel is om huiseigenaren te helpen bij het verder isoleren van hun woning. Met een zo goed mogelijk geïsoleerd huis bereid je je goed voor op een toekomst zonder aardgas. Je hebt meer comfort en een lagere energierekening.

De energiebijeenkomsten zijn in Markt 11 en starten om 20.00 uur. Aanmelden is gewenst en kan via www.vrijstadenergie.nl

Inkoopactie tot 1 april

De inkoopactie van de Bloemen- en Oranjebuurt loopt nog tot en met maandag 1 april. Het gaat om scherpe tarieven voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en zonnepanelen.

Ook bewoners uit andere buurten kunnen meedoen. Alle informatie staat op www.vrijstadenergie.nl.

Of kom langs bij Energiemarkt 11, open van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 - 16.00 uur en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur op Markt 11.