ElkWelzijn inspireert en helpt bij NLdoet

15 jan 2019
Op donderdag 17 januari 2019 organiseert ElkWelzijn een inspiratiebijeenkomst voor Culemborgse maatschappelijke organisaties. Doel van de brainstormsessie: goede en leuke klussen te komen voor NLdoet.

Ook geven medewerkers van ElkWelzijn tips voor het vinden van vrijwilligers. En ze helpen ter plaatse bij de aanvraag van een financiƫle bijdrage.

NLdoet op 15 en 16 maart

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds voor de 15e keer NLdoet. Ook in Culemborg. Tijdens NLdoet komen vrijwilligers in actie en klaren zij klussen waar een organisatie normaal niet aan toe komt. Organisaties en nieuwe vrijwilligers komen in contact met elkaar en samen maken zij het verschil.

Deelnemen op 17 januari

Wilt u weten hoe u met uw maatschappelijke organisatie optimaal gebruik kunt maken van NLdoet? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst van ElkWelzijn op donderdag 17 januari. U bent welkom van 19.30 tot 21.15 uur in het gebouw van ElkWelzijn, Meerlaan 22. U kunt zich aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar srigter@elkwelzijn.nl. De bijeenkomst is gratis.