Een nieuwe naam voor 'De Stationsomgeving'

01 juli 2024
- nieuws, - stationsomgeving

De komende jaren bouwen we een nieuwe woonwijk in de Stationsomgeving. We vormen een deel van ons bedrijventerrein (Pavijen I) om naar een wijk waar inwoners duurzaam en prettig kunnen wonen en werken. Dit project heet nu nog 'De Stationsomgeving', maar na de vaststelling van het Masterplan is het tijd voor een nieuwe naam. Een naam die het project en daarmee ook de nieuwe wijk een identiteit geeft.

We willen de nieuwe naam niet zelf bedenken, maar iedereen in Culemborg vragen met ons mee te denken. Dus heeft u een idee voor een goede naam, doe dan mee! U heeft de hele zomervakantie de tijd. U kunt uw idee insturen via Platform Culemborgexterne-link-icoon. Daar vindt u ook de spelregels voor het meedoen.

Als alle ideeën binnen zijn, maakt een commissie een selectie. Deze commissie bestaat uit burgemeester Gerdo van Grootheest, wethouder Monica Wichgers en afgevaardigden van de gemeenteraad, de kinderraad en het Culemborgs historisch genootschap Voet van Oud Heusden. Zij kiezen een top 5 uit alle inzendingen.

Deze top 5 plaatsen we op het Platform zodat erop gestemd kan worden. Iedereen die geregistreerd is op het Platform kan een stem uitbrengen. De naam met de meeste stemmen wint de verkiezing en wordt verbonden aan de nieuwe wijk.

Fasering en volumes Stationsomgeving
By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.