Doe mee aan het Maatschappelijk Diner

22 jan 2019
Op donderdag 14 februari organiseren ElkWelzijn en Rotary Culemborg samen het Maatschappelijk Diner 2019. Het diner is mogelijk door Ondernemersfonds Culemborg. Culemborgse ondernemers en maatschappelijke organisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Wie zich heeft aangemeld, kan aanschuiven in Buurtcentrum Bolderburen van 17.00 tot 19.30 uur.

Ontmoeten en matchen

Met het Maatschappelijk Diner kunnen Culemborgse ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en samenwerken. Het gaat hierbij niet om geld. Het gaat om het uitwisselen van kennis, een helpende hand of materialen en faciliteiten aanbieden. Tegenover de inzet van bedrijven kunnen de maatschappelijke organisaties een interessante tegenactie stellen. Zoals een teamuitje voor personeel, een spits persbericht of een ervaring voor een bijzondere doelgroep, die inspiratie kan opdoen. Zo ontstaan matches met waarde voor beide partijen.

Matches

Het vorige Maatschappelijk Diner in 2016 was een groot succes. Het leverde maar liefst 63 matches op tussen achttien bedrijven en achttien maatschappelijke organisaties. Samen kwamen zij tot creatieve idee├źn en concrete plannen. Zoals het organiseren van een dag voor werkzoekenden en Culemborgse bedrijven door Jobhulp en de Gelderlandfabriek. En een workshop communicatie door LEKMagazine aan de vrijwilligers van Stichting Samen Verder. Zij stelden hun busje beschikbaar om de tijdschriften van LEKMagazine te bezorgen.

Meedoen?

Als u wilt meedoen, kunt u zich aanmelden bij Sandra Rigter van ElkWelzijn. Dat kan via srigter@elkwelzijn.nl of 0345-515227. Hier vindt u ook meer informatie.