Cultuurfonds Culemborg zoekt nieuwe bestuursleden

17 mrt 2020

Stichting Cultuurfonds Culemborg bestaat vijf jaar. In die vijf jaar maakte de stichting veel culturele activiteiten in de stad mogelijk. Initiatiefnemers van een culturele activiteit kunnen bij het fonds terecht voor het aanvragen van financiële ondersteuning van hun initiatief. Denk aan concerten, dans- of theatervoorstellingen, tentoonstellingen of kunstprojecten. De gemeente Culemborg geeft het Cultuurfonds Culemborg hiervoor subsidie. De bestuursleden van het Cultuurfonds Culemborg behandelen zo’n 60 aanvragen per jaar.

De bestuurstermijnen van de bestuurders lopen binnenkort af. Om te kunnen blijven bestaan, zijn er nieuwe bestuurders nodig. Het Cultuurfonds Culemborg is daarom hard op zoek naar opvolgers voor de volgende functies:

  • Voorzitter (per 1 juli 2020)
  • Secretaris (per 1 juli 2020)
  • Penningmeester (per 1 april 2020)

Heeft u hart voor cultuur? En wilt u graag helpen om cultuur in Culemborg verder te laten opbloeien? Dan is een van deze functies misschien iets voor u! Een beschrijving van de vacatures vindt u op www.cultuurfondsculemborg.nl. Bestuurders ontvangen een vrijwilligersvergoeding voor hun werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk contact? Bel dan met Pierre van der Schaaf (voorzitter) op 06 53848185. Of mail naar info@cultuurfondsculemborg.nl.