Collectieve zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

22 nov 2021
Plaatje van een portemonnee
Ook in 2022 biedt de gemeente Culemborg samen met zorgverzekeraar Menzis de gemeentepolis GarantVerzorgd aan. Dit is een complete zorgverzekering voor alle inwoners met een laag inkomen. De gemeente betaalt aan deze verzekering mee. Zo blijft de premie betaalbaar en bent u goed verzekerd. In dit bericht vindt u meer informatie over de collectieve zorgverzekering. 

De voordelen van Menzis GarantVerzorgd

  • De gemeente betaalt mee.
  • Er vindt geen medische keuring plaats.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld brillen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdragen Wmo.
  • Als u kiest voor GarantVerzorgd 3, vergoedt de verzekeraar ook uw verplicht eigen risico.  

Kies het pakket dat bij u past

U heeft de keuze uit drie aanvullende zorgverzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Met de handige keuzehulp kiest u eenvoudig welke van de pakketten het beste bij u past. Let op: Als u eind van het jaar wilt overstappen naar Menzis, mag u geen betalingsachterstand bij uw huidige zorgverzekeraar hebben.

Wilt u snel en eenvoudig overstappen?

Ga naar www.gezondverzekerd.nl/menzis en kies Culemborg. U kunt ook bellen met de OverstapCoach van Menzis. Deze coach geeft persoonlijk advies en is bereikbaar via telefoonnummer 088 222 4080. Op maandag 20 december is er in Culemborg een OverstapCoach van Menzis aanwezig. Van 9.30 uur tot 16.30 uur op het stadskantoor. Loop gerust binnen om uw vragen over de collectieve ziektekostenverzekering te stellen!