Collectieve zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

22 nov 2021
Ook in 2022 biedt de gemeente Culemborg samen met zorgverzekeraar Menzis de gemeentepolis GarantVerzorgd aan. Dit is een complete zorgverzekering voor alle inwoners met een laag inkomen. De gemeente betaalt aan deze verzekering mee. Zo blijft de premie betaalbaar en bent u goed verzekerd. In dit bericht vindt u meer informatie over de collectieve zorgverzekering. 

De voordelen van Menzis GarantVerzorgd

  • De gemeente betaalt mee.
  • Er vindt geen medische keuring plaats.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld brillen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdragen Wmo.
  • Als u kiest voor GarantVerzorgd 3, vergoedt de verzekeraar ook uw verplicht eigen risico.  

Kies het pakket dat bij u past

U heeft de keuze uit drie aanvullende zorgverzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Met de handige keuzehulp kiest u eenvoudig welke van de pakketten het beste bij u past. Let op: Als u eind van het jaar wilt overstappen naar Menzis, mag u geen betalingsachterstand bij uw huidige zorgverzekeraar hebben.

Wilt u snel en eenvoudig overstappen?

Ga naar www.gezondverzekerd.nl/menzis en kies Culemborg. Daar vindt u alle informatie. U kunt ook bellen met de OverstapCoach van Menzis. Deze coach geeft persoonlijk advies en beantwoordt uw vragen. De coach is bereikbaar via telefoonnummer 088 222 4080. Eigenlijk zou op 20 december een OverstapCoach op het stadskantoor aanwezig zijn. Maar dat gaat vanwege coronamaatregelen helaas niet door. Wel is het mogelijk om een videogesprek met een OverstapCoach in te plannen. Plan uw afspraak in via beeldbellen.menzis.nl/videogesprek of bel genoemd telefoonnummer.