Bijeenkomst over vijf speerpunten cultuurbeleid

18 aug 2020
Muziek, zang, dans, film, schilderkunst, fotografie, beeldhouwen, architectuur, literatuur. Het heeft allemaal te maken met cultuur. Cultuur ben je, cultuur maak je en cultuur gebruik je. Je kunt er heel veel in kwijt. Op maandagavond 7 september 2020 nemen we iedereen met een warm hart voor cultuur mee in de visie op cultuur in Culemborg. Vanwege de maatregelen rondom corona is er plek voor 68 mensen. Mogen we voor u een plek reserveren?

Culemborg kent een groot aantal culturele organisaties en verenigingen die werk maken van cultuur in onze stad. Om tot cultuurbeleid te komen dat hierbij past, sprak wethouder Joost Reus in februari en maart met mensen uit de culturele wereld. Door die tien gesprekken kreeg de gemeente beeld van het belang van cultuur in Culemborg. Van wat er goed gaat. En waar verbeteringen nodig zijn. Met gelijk een aantal creatieve oplossingsrichtingen.

Tijdens deze bijeenkomst hoort u wat we in alle gesprekken hebben opgehaald. En geven we aan met welke vijf speerpunten we het Culemborgse cultuurbeleid verder vorm willen geven. Uw inbreng is daarbij van harte welkom.

Komt u ook?

De bijeenkomst vindt op maandagavond 7 september 2020 plaats in De Gelderlandfabriek. Van 20.00 tot 22.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is verplicht. Aanmelden kan bij Pauline Hoevenaars via p.hoevenaars@culemborg.nl. Komt u vanuit een organisatie of instelling? Vermeld dit er dan even bij. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om te komen, vragen wij u om met maximaal 2 personen per organisatie aan te schuiven.

Voor en tijdens deze bijeenkomst houden we rekening met maatregelen rondom het coronavirus. Bij klachten vragen wij u om thuis te blijven.