Bedrijventerreinen

In het zuidwesten van Culemborg ligt bedrijventerrein Pavijen. Het is met 162 hectare één van de grotere bedrijventerreinen in Gelderland. Zowel groothandel, distributie, meubelindustrie als diverse kleinschalige bedrijven zijn aanwezig op het terrein. Bekende bedrijven zijn Gispen, ALDI en CB (voorheen Centraal Boekhuis). Zo'n 5.500 personen zijn werkzaam op het bedrijventerrein.

Uitgifte van bedrijfskavels

De gemeente Culemborg ontwikkelt momenteel Pavijen V. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar voor bedrijven vallend binnen de milieucategorie 3.1 tot en met 4.2. Het terrein ligt op steenworp afstand van de A2 en zeer gunstig ten opzichte van de Randstad en de Brabantse grote steden.

U kunt contact opnemen met dhr. A. Rotink, t. 0345 477 700, m. 06 31632628 of a.rotink@culemborg.nl.

Meer informatie over mogelijkheden tot nieuwvestiging op een bedrijventerrein binnen de Regio Riverenland staat op de website van Logistieke Hotspot Rivierenland (opent in een nieuw scherm). U kunt ook bellen naar t. 088 733 01 00.

Revitalisering

In de afgelopen jaren is er stevig geïnvesteerd in het oudere gedeelte van Pavijen. Hiermee wil de gemeente Pavijen modern en representatief houden. De gemeente heeft dit project uitgevoerd samen met de Kring Culemborgse Bedrijven, de Kamer van Koophandel en de provincie. Zowel boven- als ondergronds is een vernieuwingsslag gemaakt.

Kantorenpark

In de wijk EVA-Lanxmeer, nabij het NS-station, zijn nog enkele kavels te koop op een kantorenpark.