AVRI en werkzaak rivierenland werken ook de komende jaren samen

14 nov 2019
De afspraak is dat Avri via Werkzaak mensen een werkplek geeft of de kans biedt om zich binnen Avri te ontwikkelen. Dat kan door bijvoorbeeld leerwerkplekken, tijdelijke inleen en (groeps-)detacheringen.

Beide partijen zetten hun samenwerking voort met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verder te ontwikkelen en te begeleiden. Een mooi voorbeeld van betrokken partnerschap!

Begeleiden en ontwikkelen

Avri en Werkzaak werken al jaren samen om de kansen van werkzoekenden, vaak met een lichamelijke of verstandelijke beperking, op een vaste baan te vergroten. Door hen intensief te begeleiden wennen werkzoekenden aan een werkomgeving en leren zij bijvoorbeeld in een team samen te werken. Met deze vaardigheden vergroten werkzoekenden hun kansen op een vaste baan bij Avri of bij een andere werkgever.

Veel vraag naar medewerkers

Naast de ondertekening, vond ook een Doe-dag plaats voor werkzoekenden die interesse hebben in werk in de groenvoorziening. Er is op dit moment veel vraag naar medewerkers.

Werken in de groenvoorziening is heel afwisselend. Groen is doen! In anderhalf uur tijd krijgen werkzoekenden een ervaring. Handen uit de mouwen; kruien, bladeren wegblazen en versnipperen, op de veegwagen (mee)rijden, heggen knippen én er is een heftruckparcours.