Visual - markt

Evenementen

Evenementen in Culemborg staan op www.culemborgklopt.nl/evenementen. Om uw evenement in dat overzicht te laten verschijnen kunt u het aanmeldformulier gebruiken.

Evenementenpromotie in samenwerking met Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland

De evenementen die aangemeld worden op culemborgklopt.nl, komen in de online evenementenkalenders op o.a. www.culemborgklopt.nl en www.rivierenland.nl. Daarnaast worden ze opgenomen in de mobiele apps, social media, digitale kaarten en de speciale ‘evenementenwidget’. De widget biedt de mogelijkheid gratis een eigen evenementenkalender op uw website te plaatsen. Vanuit deze database levert RBT Rivierenland informatie aan diverse media. Meer informatie: www.rivierenland.biz/evenementenpromotie.

Evenementenposters Culemborg Klopt

Vanuit de online evenementenkalender op Culemborgklopt.nl wordt een selectie van evenementen en activiteiten opgenomen op de evenementenposters die periodiek in de stad worden verspreid.

Informatieborden gemeente

U kunt uw evenement aanmelden via: evenementen@culemborg.nl. Als het evenement voldoet aan de voorwaarden dan kan het op de digitale informatieborden van de gemeente worden vermeld, lees meer over de voorwaarden.