Visual - molen

Werkzaamheden Distelvlinderlaan

De Distelvlinderlaan krijgt de definitieve inrichting. De werkzaamheden zijn tussen 18 mei en 4 augustus 2017 op werkdagen van 7.00 - 17.00 uur. De Distelvlinderlaan is dan (deels) afgesloten. Er wordt een omleidingsroute aangegeven. De werkzaamheden verlopen in twee fases:

  • Fase 1: 18 mei tot en met 30 juni 2017. De Distelvlinderlaan is vanaf de Belle van Zuylenlaan tot de kruising met de Vuurvlinderlaan tijdens de werkzaamheden afgesloten. Er wordt een nieuwe duiker geplaatst, waarvoor diverse kabels en leidingen omgelegd moeten worden.
  • Fase 2: 3 juli tot en met 4 augustus 2017. De Distelvlinderlaan is vanaf de kruising met de Zijderupsvlinderlaan tot en met de kruising met de Vuurvlinderlaan afgesloten.

Vuurvlinderlaan

Nadat de werkzaamheden op de Distelvlinderlaan afgerond zijn, komen er werkzaamheden op de Vuurvlinderlaan. Daar wordt een drempel aangelegd en de laatste laag asfalt aangebracht. Deze werkzaamheden vinden half augustus of begin september plaats.

Vragen?

De werkzaamheden gaan onvermijdelijk gepaard met overlast. We proberen die zoveel mogelijk te beperken. Ook is de voortgang van de werkzaamheden mede afhankelijk van het weer. Wij vragen u voor beide omstandigheden om uw begrip. Heeft u vragen over de werkzaamheden of klachten tijdens de uitvoering, dan kunt u contact opnemen via buitenruimte@parijsch.nl.

Werk aan de weg in de regio

Wegwerkzaamheden kaart regio

Klik op de kaart voor een overzicht van alle meldingen.